• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Orkaitėje kepti virtinukai su grybais

2010-09-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Orkaitėje kepti virtinukai su grybais

Virtinukams reikės

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Grietinės (30%) – 200g
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Vandens – 100ml
  • Kvietinių miltų – 1.5 arb. šaukšt.
  • Fermentinis sūrio – 100g
  • Česnako skiltelių – 1vnt.
  • Sviesto – 3 šaukštai
  • Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 100g
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Virtinukų su grybais – 500g

Gaminimas

  1. Virtinukus išverdame ir nusausiname.
  2. Įkaitiname keptuvę ir išlydome 2 valg. š. sviesto. Į sviestą dedame smulkintą česnaką, pilame aliejų ir sudedame virtus virtinukus.
  3. Kepame ant vidutinės ugnies vis pamaišydami, kol virtinukais apskrus.
  4. Apkeptus virtinukus dedame į kepimo indą.
  5. Toje pačioje keptuvėje su 1 valg. š. sviesto pakepame smulkintą svogūną su kiaulienos šonine.
  6. Dubenyje sumaišome grietinę su vandeniu, miltais ir tarkuotu sūriu.
  7. Beriame druskos ir pipirų, supilame svogūnus su šonine. Išmaišome ir supilame ant virtinukų.
  8. Kepimo indą dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą keptuvę ir kepame apie 20 minučių.
  9. Patiekiame šiltus.
  10. Skanaus!

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Miltiniai patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, fermentinis sūris, grietinė, grybai, kiaulienos šoninė, miltai, sviestas, svogūnai, virtiniai

 

Panašūs receptai

Virtinukai su grybais
Virtinukai su grybais
Lietiniai su grybų ir kiaušinių įdaru
Lietiniai su grybų ir kiaušinių įdaru
Polenta su grybais ir keptais pomidorais
Polenta su grybais ir keptais pomidorais

Previous Post: « Ryžių salotos su paprikomis
Sekantis įrašas: Lakštinė šaldyta tešla »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt