• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Agurkų padažas

2011-03-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1 agurkas (trumpavaisis)
  • druska ir pipirai
  • 120g grietinės
  • 1 v.š. citrinų sulčių
  • 0,5 a.š. krapų

Gaminimas


Agurką nulupame ir sutarkuojame.
Dubenyje sumaišome grietinę su citrinos sultimis, žiupsniu druskos ir pipirų, krapais ir tarkuotu agurku.
Padažą bent valandai dedame į šaldytuvą.
Agurkų padažas ypač tinka prie lašišos kepsnių.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: agurkas, grietinė, krapai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Jautienos suktinukai garstyčių padaže
Sekantis įrašas: Makaronai su salierų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt