
Ingridientai
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Kukurūzų krakmolo – 2 šaukštai
- Citrinos sulčių – 60ml
- Medaus – 2 šaukštai
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.2 arbatinio šauktštelio
- Vandens – 30ml
- Sojos padažo – 2 šaukštai
- Jalapenų – 1vnt.
- Pomidorų padažo – 30g
- Rudojo cukraus – 20g
Gaminimas
- Sumaišome sojos padažą, smulkintą jalapeno pipirą, citrinų sultis, paprastus pipirus, cukrų ir pomidorų padažą. Dedame ant silpnos ugnies ir šildome iki užvirimo.
- Sumaišome vandenį su krakmolu ir supilame į užvirusį padažą. Gerai išmaišome, kad krakmolo mišinys tolygiai pasiskirstytų.
- Nuimame padažą nuo ugnies ir sudedame medų. Maišome, kol medus visiškai ištirps.
- Įberiame druskos ir dedame mėgstamų aštrių prieskonių (labiausiai tiktų raudonas čili pipiras) ir dar kartą išmaišome.
- Padažas paruoštas.
noreciau paklausti Kur dingo rudas cukrus gaminat padaza