• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštrus saldžiarūgštis padažas

2010-05-25 by Kulinarė 2 komentarai

Saldžiarūgštis padažas vištienai

Ingridientai

  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Kukurūzų krakmolo – 2 šaukštai
  • Citrinos sulčių – 60ml
  • Medaus – 2 šaukštai
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Vandens – 30ml
  • Sojos padažo – 2 šaukštai
  • Jalapenų – 1vnt.
  • Pomidorų padažo – 30g
  • Rudojo cukraus – 20g

Gaminimas

  1. Sumaišome sojos padažą, smulkintą jalapeno pipirą, citrinų sultis, paprastus pipirus, cukrų ir pomidorų padažą. Dedame ant silpnos ugnies ir šildome iki užvirimo.
  2. Sumaišome vandenį su krakmolu ir supilame į užvirusį padažą. Gerai išmaišome, kad krakmolo mišinys tolygiai pasiskirstytų.
  3. Nuimame padažą nuo ugnies ir sudedame medų. Maišome, kol medus visiškai ištirps.
  4. Įberiame druskos ir dedame mėgstamų aštrių prieskonių (labiausiai tiktų raudonas čili pipiras) ir dar kartą išmaišome.
  5. Padažas paruoštas.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: jelapeno pipiras, padažas, sojų padažas

 

Panašūs receptai

Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas
Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)

Previous Post: « Saldžiarūgštis padažas vištienai
Sekantis įrašas: Kepti jelapeno pipirai »

Reader Interactions

Comments

  1. elena

    2014-12-18 at 12:48

    noreciau paklausti Kur dingo rudas cukrus gaminat padaza

    Atsakyti

Trackbacks

  1. Keptų širdelių vėrinukai | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 08:43

    […] Tiktų patiekti su aštriu saldžiarūgščiu padažu. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt