• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštrus saldžiarūgštis padažas

2010-05-25 by Kulinarė 2 komentarai

Saldžiarūgštis padažas vištienai

Ingridientai

  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Kukurūzų krakmolo – 2 šaukštai
  • Citrinos sulčių – 60ml
  • Medaus – 2 šaukštai
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Vandens – 30ml
  • Sojos padažo – 2 šaukštai
  • Jalapenų – 1vnt.
  • Pomidorų padažo – 30g
  • Rudojo cukraus – 20g

Gaminimas

  1. Sumaišome sojos padažą, smulkintą jalapeno pipirą, citrinų sultis, paprastus pipirus, cukrų ir pomidorų padažą. Dedame ant silpnos ugnies ir šildome iki užvirimo.
  2. Sumaišome vandenį su krakmolu ir supilame į užvirusį padažą. Gerai išmaišome, kad krakmolo mišinys tolygiai pasiskirstytų.
  3. Nuimame padažą nuo ugnies ir sudedame medų. Maišome, kol medus visiškai ištirps.
  4. Įberiame druskos ir dedame mėgstamų aštrių prieskonių (labiausiai tiktų raudonas čili pipiras) ir dar kartą išmaišome.
  5. Padažas paruoštas.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: jelapeno pipiras, padažas, sojų padažas

 

Panašūs receptai

Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas
Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)

Previous Post: « Saldžiarūgštis padažas vištienai
Sekantis įrašas: Kepti jelapeno pipirai »

Reader Interactions

Comments

  1. elena

    2014-12-18 at 12:48

    noreciau paklausti Kur dingo rudas cukrus gaminat padaza

    Atsakyti

Trackbacks

  1. Keptų širdelių vėrinukai | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 08:43

    […] Tiktų patiekti su aštriu saldžiarūgščiu padažu. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt