• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Avokado salsa padažas

2011-01-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • pusė raudono svogūno
  • 1 avokadas
  • 0,5 v.š. cukraus pudros
  • 2-3 v.š. laimo sulčių
  • 0,5 a.š. čili pipiro prieskonių
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Avokadą nulupame ir sutriname kartu su svogūnu, cukraus pudra, čili prieskoniais, druska ir pipirais bei laimo sultimis.
Patiekiame atšaldytą su traškučiais.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: avokadas, čili pipiras, cukraus pudra, laimas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Perlinių kruopų sriuba su pievagrybiais
Sekantis įrašas: Vištos sparneliai kepti su pievagrybiais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt