Ingridientai
- Cukraus (rudojo) – 0.5 puodelio
- Svogūnų – 0.5vnt
- Klevų sirupo – 3 šaukštai
- Juodųjų pipirų (maltų) – 0.5 arbatinio šaukštelio
- česnakų – 2vnt
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Vorčesterio padažo – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Aitriosios paprikos (miltelių) – 1 arbatinis šaukštelis
- Pomidorų padažo – 2 puodeliai
- Saldžiosios paprikos (miltelių) – 1 arbatinis šaukštelis
- Druskos – 0.5 arbatinio šaukštelio
- Garstyčių miltelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Rūkytos paprikos (miltelių) – 0.75 arbatiniai šaukšteliai
- Obuolių acto – 2 šaukštai
Gaminimas
- Į puodą ant vidutinės ugnies pilame aliejų.
- Sudedame smulkintą svogūną bei česnakus ir pakepiname apie 3-4 minutes. Bet nesudeginame.
- Sudedame sausus produktus ir dar pakepame apie pusę minutės.
- Sudedame visus likusius ingredientus ir pilame pusę puodelio vandens. Leidžiame užvirti.
- Uždengiame ir verdame apie 20-30 minučių ant lengvos ugnies. Vis pamaišome.
- Nuimame nuo ugnies ir paliekame atvėsti bei sutirštėti.
- Skanaus!
[…] Labai skanu su Coleslaw salotomis bei Barbecue padažu. […]