• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)

2012-07-25 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*3 kiaušinio tryniai
*2 v.š. raudono vyno acto
*150g sviesto
*3 v.š. peletrūno acto
*1 šviežias svogūnas
*1 v.š. džiovinto peletrūno
*1 v.š. petražolių
*druska ir pipirai

Gaminimas

Į mažą padažui ruošti skirtą indą pilame vyno actą, peletrūno actą ir sudedame smulkintą svogūną. Ant silpnos ugnies kaitiname actą, kol nugaruoja apie 1,5 šaukšto. Actą perkošiame, kad neliktų svogūno ir padedame kelioms minutėms,kad atvėstų.
Į drungną actą sudedame kiaušinio trynius ir išmaišome.
Padažo indą dedame į didesnį indą su verdančiu vandeniu ir maišydami po gabaliuką sudedame sviestą. Maišome kol padažas ima tirštėti. Beriame druskos ir pipirų, sudedame peletrūną, petražoles ir dar kelias minutes maišome.
Bernaise (béarnaise) padažo pagrindas yra ilgas ir vienodas maišymas. Padažas turi būti vientisa tiršta masė.
Šis padažas puikiai tinka su kepsniais, vištiena, kepta žuvimi ar daržovėmis.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: kiaušiniai, padažas, peletrūnas, peletrūno actas, petražolė, raudonojo vyno actas, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Bazilikų ir česnakų padažas
Bazilikų ir česnakų padažas
Saldžiarūgštis padažas vištienai
Aštrus saldžiarūgštis padažas
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas

Previous Post: « Marinuotos šoninės guliašas
Sekantis įrašas: Sluoksniuotos tešlos sausainiai su pomidoru ir sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt