• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bulvių ir ridikėlių mišrainė su pupų pesto

2010-05-20 by Kulinarė 1 Comment

Bulvių ir ridikėlių mišrainė su pupų pesto

 

Ingridientai

  • 20 mažų šviežių bulvių
  • 20 ridikėlių
  • sauja šviežių krapų
  • 300g šviežių didelių pupų (galima keisti ir žirneliais, pvz. šaldytis, jei nėra galimybės įsigyti šviežių pupų, tačiau skonis truputį skirsis)
  • 1 v.š. citrinų sulčių
  • sauja mėtų lapelių
  • sauja baziliko lapelių
  • 30g parmezano sūrio
  • 1 skiltelės česnako
  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus
  • druska ir pipirai

Gaminimas

  1. Bulves išverdame su lupenomis.
  2. Pupas išverdame (šviežios pupos verda neilgai) ir nuimame žievelę. Inde pupas sutriname kartu su česnaku. Į trintas pupas supilame citrinos sultis, sudedame baziliką bei mėtas, pilame aliejų, dedame žiupsnelį druskos bei pipirų ir visa tai gerai išmaišome.
  3. Išvirtas bulves dedame į įkaitintą keptuvę ir 3-4 minutes skrudiname (kartu su žieve) iš visų pusių. Apkeptas bulves dedame į lėkštę (1 asmeniui 5 bulves), užberiame saują griežinėliais pjaustytų ridikų, pabarstome smulkintais krapais.
  4. Ant viršaus pilame 1 v.š. pupų pesto ir pabarstome parmezano sūriu.
  5. Bulves galima patiekti tiek šiltas tiek ir šaltas.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bazilikas, bulvės, česnakas, citrina, krapai, mėtos, parmezano sūris, Pesto padažas, pupelės, ridikai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Virtos didelės pupos su česnaku
Sekantis įrašas: Žuvies pyragėliai »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Ėrienos kepsnys su rozmarinais | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-01 15:29

    […] Kaip garnyras prie šio kepsnio labai tiktų bulvių ir ridikėlių mišrainė su pupų pesto. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt