• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Česnakinis pomidorų padažas žiemai

2012-07-24 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • 1,5kg pomidorų
  • 10 česnako skiltelių
  • 1 svogūnas
  • 0,5 a.š. čili pipiro
  • 100ml aliejaus
  • 50ml acto
  • 1,5 v.š. cukraus
  • 2 v.š. druskos
  • pipirai

Gaminimas


Česnakus nulupame ir sukapojame.
Svogūną nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.
Pomidorus nublančiruojame ir nulupame odelę. Pomidorus sumalame.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame pusę česnakų, kuriuos ant vidutinės ugnies kepame apie 1-2 minutes.
Po popros minučių į keptuvę sudedame maltus pomidorus, svogūną, likusius česnakus, suberiame visus prieskonius bei actą ir išmaišę verdame padažą apie valandą ant silpnos ugnies.
Pomidorų padažą supilstome į stiklainius ir užsukame. Apverčiame dangteliais žemyn ir bent valandai uždengiame šiltai.

Kategorijos:Daržovių ir grybų, Konservavimas, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: actas, aliejus, česnakas, čili pipiras, cukrus, pomidorai, pomidorų padažas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Pomidorų ir paprikų padažas žiemai
Aštrus čili pipirų džemas
grybu ikrai ziemai
Grybų ikrai

Previous Post: « Citrininis cukinijų džemas
Sekantis įrašas: Marinuotos šoninės guliašas »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Kiaušinių ir makaronų apkepas | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-01 15:10

    […] Patiekiame su daržovėmis ir pomidorų padažu. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt