• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Čili padažas

2011-02-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*700g pomidorų
*100ml citrinų sulčių
*1 a.š. cinamono
*4 v.š. cukraus
*0,25 a.š. gvazdikėlių
*1 svogūnas
*3 raudoni čili pipirai
*0,5 a.š. druskos
*1 v.š. aliejaus

Gaminimas

Pomidorus sudedame į verdantį vandenį ir palaikome 1-2 minutes, kol pradeda luptis odelė. Nulupame pomidorus ir susmulkiname kubeliais.
Svogūną ir čili pipirus (be sėklų) smulkiai supjaustome.
Į keptuvę sudedame pomidorus, svogūnus su čili pipirais ir troškiname apie 30 minučių.
Po 30 minučių suberiame visus prieskonius, aliejų, citrinos sultis ir ant silpnos ugnies troškiname dar 30 minučių.
Čili padažą patiekiame tiek su mėsos tiek su daržovių, makaronų ar ryžių patiekalais.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, čili pipiras, cinamonas, cukrus, gvazdikėliai, padažas, pomidorai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Kanapė (canape) sumuštinukai su varške ir kornišonais
Sekantis įrašas: Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su faršu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt