Ingridientai
*700g pomidorų
*100ml citrinų sulčių
*1 a.š. cinamono
*4 v.š. cukraus
*0,25 a.š. gvazdikėlių
*1 svogūnas
*3 raudoni čili pipirai
*0,5 a.š. druskos
*1 v.š. aliejaus
Gaminimas
Pomidorus sudedame į verdantį vandenį ir palaikome 1-2 minutes, kol pradeda luptis odelė. Nulupame pomidorus ir susmulkiname kubeliais.
Svogūną ir čili pipirus (be sėklų) smulkiai supjaustome.
Į keptuvę sudedame pomidorus, svogūnus su čili pipirais ir troškiname apie 30 minučių.
Po 30 minučių suberiame visus prieskonius, aliejų, citrinos sultis ir ant silpnos ugnies troškiname dar 30 minučių.
Čili padažą patiekiame tiek su mėsos tiek su daržovių, makaronų ar ryžių patiekalais.
Parašykite komentarą