• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Citrinos ir medaus marinatas

2010-04-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Svogūnų – 40g
  • Česnakų – 15g
  • Citrinų – 1vnt.
  • Sojos padažo – 2 šaukštai
  • Medaus – 40g

Gaminimas

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną bei česnaką, sudėkite likusius ingredientus, įspauskite citriną ir viską gerai išmaišykite elektriniu maišikliu.
  2. Gauta mase  įtrinkite žuvį.
  3. Pakaks apie 1 val., kad žuvis įgautų prieskonį.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: česnakas, citrina, medus, padažas, Patiekalai receptai, receptas, sojų padažas, svogūnai, top receptai, žuvis

 

Panašūs receptai

Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)
Šaltas pievagrybių padažas žuviai

Previous Post: « Citrininis kario padažas žuviai
Sekantis įrašas: Krapų padažas žuviai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt