• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

„Bagna càuda“-padažas mirkyti daržovėms

2010-04-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Bagna cauda

Ingridientai

  • Česnakų – 10g
  • Sviesto – 15g
  • Alyvuogių aliejaus – 200ml
  • Ančiuvių filė – 2vnt.

„Bagna càuda“ – italų regioninis patiekalas – padažas (išvertus reiškia „karštas padažas“), patiekiamas kaip fondiu bei valgomas su įvairiausiomis keptomis ar virtomis daržovėmis: pankoliais, artišokais, kalafiorais, morkomis ir kt.

Gaminimas

  1. Visus ingredientus sumaišome elektriniu maišytuvu ir ant silpnos ugnies pakaitiname 4-5 minutes.
  2. Patiekiame fondiu puode, kad neatvėstų. Keptas ar virtas daržoves tiesiog dažome į padažą ir valgome.

Kategorijos:Italų, Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, ančiuviai, česnakas, sviestas

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Česnakas
Sekantis įrašas: Pelėsinio sūrio padažas mirkyti daržovėms ir paukštienai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt