• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Desertinis viskio padažas

2011-03-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*100g rudojo cukraus
*100g sviestas
*75g grietinės
*4 v.š. viskio
*4 v.š. citrinos sulčių
*0,3 a.š. maltų gvazdikėlių
*truputis druskos

Gaminimas

Į padažui virti skirtą dubenėlį dedame sviestą, cukrų, gvazdikėlius bei druską. Kaitiname ant silpnos ugnies kol sviestas išsilydo ir cukrus ištirpsta.
Ištirpus sviestui sudedame grietinę ir dar5-7 minutes kaitiname dažnai maišydami.
Po 5-7 minučių nuimame padažą nuo ugnies, supilame citrinų sultis ir viskį, išmaišome ir patiekiame.
Šis viskio padažas pagardins obuolių ar šokoladinius pyragus.

Kategorijos:Desertams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: citrina, cukrus, grietinė, gvazdikėliai, padažas, sviestas, viskis

 

Panašūs receptai

Karamelinis padažas
Karamelinis padažas
Šokoladinis padažas
Šokoladinis padažas
Barbecue padažas
Barbecue padažas

Previous Post: « Kolkanonas
Sekantis įrašas: Virtinukai su špinatais ir sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt