• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Graikinių riešutų pesto

2011-02-03 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

7 skiltelės česnako
*70g graikinių riešutų
*60g parmezano sūrio
*200g baziliko
*0,5 a.š. druskos
*0,25 a.š. pipirų
*70nl aliejaus
*2 v.š. vandens
*5 saulėje džiovinti pomidorai (nebūtina)

Gaminimas

Visus ingredientus, išskyrus aliejų ir tarkuotą parmezano sūrį, sudedame į dubenėlį ir elektriniu smulkintuvu susmulkiname.
Į gautą masę pilame aliejųir beriame sūrį, išmaišome ir bent porai valandų paliekame šaldytuve.
Graikinių riešutų pesto puikiai tiks prie žuvies, makaronų ar mėsos kepsnių.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bazilikas, česnakas, graikiniai riešutai, parmezano sūris, Pesto padažas, saulėje džiovinti pomidorai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Marinuotas feta sūris
Sekantis įrašas: Kiaulienos kepsnys su sūriu ir pomidorais »

Reader Interactions

Comments

  1. as

    2012-01-26 at 12:57

    o as dariau si pesto taip: sutryniau blenderyje riesutus ir cesnako skiltele, tada sumeciau baziliku lapus, siek tiek sviesto, ypac tyro alyvuogiu aliejaus ir smulkinto Dziugo surio. nedejau nei druskos, nei pipiru, bet gal druskyte ir nepamisytu. Super. Paskui i keptuve pyliau grietineles, suverciau ta padaza ir pasildziau. Dar skaniau

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt