• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Greitas Cezario salotų padažas

2010-10-28 by Kulinarė 1 Comment

Greitas Cezario salotų padažas

Ingridientai

  • Garstyčių sėklų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Alyvuogių aliejaus – 70ml
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Ančiuvių filė – 5vnt.
  • Česnako skiltelių – 1vnt.

Gaminimas

  1. Kiaušinį dedame į verdantį vandenį ir 1-2 minutes verdame (ne ilgiau).
  2. Į dubenį sudedame visus ančiuvių filė, česnaką bei garstyčių sėklas ir sutriname iki vientisos masės.
  3. Dedame kiaušinio trynį ir labai gerai išmaišome.
  4. Į gautą masę lėtai pilame aliejų. Lėtai šaukšteliu išmaišome, kol padažas pasidaro vientisas.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms Tagged With: aliejus, ančiuviai, česnakas, garstyčios, kiaušiniai

 

Panašūs receptai

Mango užpilas salotoms
Mango užpilas salotoms
Majonezas
Majonezas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Makaronai su kepenėlių ir vyno padažu
Sekantis įrašas: Keptas netikras zuikis su šonine »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt