• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Hollandaise padažas

2010-06-17 by Kulinarė 3 komentarai

Hollandaise padažas

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Sviesto – 100g
  • Citrinos sulčių – 30ml
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.1 arbatinis šauktštelis
  • Vandens – 60ml
  • Kiaušinių trynių – 3vnt.

Gaminimas

  1. Užverdame pusę puodo vandens ir ant jo pastatome karščiui a šaukšt.arų dubenį. Į jį sudedame kiaušinių trynius ir maišome, kol jie taps tirštesni.
  2. Įpilame 1 valg. š. karšto vandens ir maišome, kol tryniai dar sutirštės. Taip kartojame tris kartus.
  3. Sutirštėjus tryniams supilame citrinos sultis. Nuimame dubenį nuo garų ir kiaušinius supilame į išlydytą sviestą.
  4. Lėtai išmaišome, įberiame druskos ir pipirų.
  5. Vartojame iškart dar šiltą.
  6. Hollandaise padažas ypač tinka su kiaušiniu ar šparagais.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: čili pipiras, citrina, Hollandaise padažas, kiaušiniai, padažas, Patiekalai receptai, sviestas

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Paprasta gvakamolė (guacamole)
Sekantis įrašas: Vištienos kepsnys su hollandaise padažu »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Briuselio kopūstai | KULINARE.LT parašė:
    2020-03-19 13:56

    […] šonine, garstyčiomis, sviestu, grybais, muskatu, petražolėmis, rozmarinu, actu, čiobreliais, Holandaise padažu, […]

    Atsakyti
  2. Špinatų salotos su kiaušiniu, holadaise padažu ir šparagais | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-04 20:08

    […] špinatų *3 kiaušiniai *9 šparagai *3 v.š. holandaise padažo *druska ir […]

    Atsakyti
  3. Špinatai su šonine bei Holandaise padažu | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 19:15

    […] *1 nedidelis poras *2 skiltelės česnako *0,2 a.š. malto muskato *2 v.š. aliejaus *150g Hollandaise padažo *druska ir […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt