• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Hollandaise padažas

2010-06-17 by Kulinarė 3 komentarai

Hollandaise padažas

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Sviesto – 100g
  • Citrinos sulčių – 30ml
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.1 arbatinis šauktštelis
  • Vandens – 60ml
  • Kiaušinių trynių – 3vnt.

Gaminimas

  1. Užverdame pusę puodo vandens ir ant jo pastatome karščiui a šaukšt.arų dubenį. Į jį sudedame kiaušinių trynius ir maišome, kol jie taps tirštesni.
  2. Įpilame 1 valg. š. karšto vandens ir maišome, kol tryniai dar sutirštės. Taip kartojame tris kartus.
  3. Sutirštėjus tryniams supilame citrinos sultis. Nuimame dubenį nuo garų ir kiaušinius supilame į išlydytą sviestą.
  4. Lėtai išmaišome, įberiame druskos ir pipirų.
  5. Vartojame iškart dar šiltą.
  6. Hollandaise padažas ypač tinka su kiaušiniu ar šparagais.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: čili pipiras, citrina, Hollandaise padažas, kiaušiniai, padažas, Patiekalai receptai, sviestas

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Paprasta gvakamolė (guacamole)
Sekantis įrašas: Vištienos kepsnys su hollandaise padažu »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Briuselio kopūstai | KULINARE.LT parašė:
    2020-03-19 13:56

    […] šonine, garstyčiomis, sviestu, grybais, muskatu, petražolėmis, rozmarinu, actu, čiobreliais, Holandaise padažu, […]

    Atsakyti
  2. Špinatų salotos su kiaušiniu, holadaise padažu ir šparagais | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-04 20:08

    […] špinatų *3 kiaušiniai *9 šparagai *3 v.š. holandaise padažo *druska ir […]

    Atsakyti
  3. Špinatai su šonine bei Holandaise padažu | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 19:15

    […] *1 nedidelis poras *2 skiltelės česnako *0,2 a.š. malto muskato *2 v.š. aliejaus *150g Hollandaise padažo *druska ir […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt