• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Itališkas Arabiata (arabiatta) padažas

2010-12-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Itališkas Arabiata (arabiatta) padažas

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Sauso balto vyno – 50ml
  • Pomidorų – 1000g
  • Alyvuogių aliejaus – 50ml
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 1 arbatinis šauktštelis
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Pomidorus smulkiai sumalame (geriausia su elektriniu smulkintuvu).
  2. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą svogūną bei česnakus, kuriuos kepame apie 5 minutes, kol švelniai paruduoja.
  3. Po 5 minučių supilame vyną ir kepame, kol beveik visas vynas išgaruoja.
  4. Išgaravus skysčiui sudedame pomidorus, beriame pagal skonį druskos ir pipirų, sudedame čili pipirą, išmaišome ir verdame padažą apie 30 minučių vis pamaišydami mediniu šaukštu.
  5. Itališką Arabiata padažą patiekiame su virtais penne makaronais (patiekalas vadinamas Penne rigate).

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, baltas vynas, česnakas, čili pipiras, pomidorai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Pica su saulėje džiovintais pomidorais
Sekantis įrašas: Itališkai kepta vištiena „Pikata“ »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt