• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Itališkas kreminis salotų padažas

2010-04-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Majonezo – 150g
  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Citrinos sulčių – 60ml
  • Rudonėlio – 0.5 arbatinio šauktštelio

Gaminimas

  1. Visus produktus sumaišyti elektriniu maišytuvu ir vartoti kaip užpilą salotoms.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms Tagged With: aliejus, citrina, majonezas, oreganas

 

Panašūs receptai

Mango užpilas salotoms
Mango užpilas salotoms
Majonezas
Majonezas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Itališkas salotų padažas
Sekantis įrašas: Itališkos makaronų salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt