• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Itališkas salotų padažas

2010-04-26 by Kulinarė 2 komentarai

Itališkas salotų padažas

Ingridientai

  • Česnakų – 15g
  • Alyvuogių aliejaus – 6 arb. šaukšt.
  • Citrinos sulčių – 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Petražolių – 5g
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Rudonėlio – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Balto vyno acto – 2 šaukštai
  • Bazilikų (džiovintų) – 1 arbatinis šauktštelis

Gaminimas

  1. Visus produktus elektriniu maišytuvu sumaišome ir vartojame kaip užpilą salotoms.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms Tagged With: aliejus, baltojo vyno actas, bazilikas, česnakas, čili pipiras, citrina, oreganas, padažas, petražolė

 

Panašūs receptai

Mango užpilas salotoms
Mango užpilas salotoms
Majonezas
Majonezas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Bulvių ir kalafiorų mišrainė
Sekantis įrašas: Itališkas kreminis salotų padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt