• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Kreminis citrininis padažas

2011-05-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 100ml balto vyno
  • 200g sviesto
  • 70ml grietinėlės
  • 1 citrina
  • 1 v.š. miltų
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Įkaitiname sviestą dubenyje ir sudedame miltus, kuriuos kepame ne ilgiau kaip minutę. Supilame baltą vyną, ir ant silpnos ugnies kaitiname kol nugaruoja 1/3 dalis vyno ( apie 10 minučių), supilame išspaustas visos citrinos sultis ir grietinėlę, išmaišome ir dar 10 minučių kaitiname.
Prieš baigdami ruošti citrininį padažą, beriame druskos ir pipirų.
Kreminis citrininis padažas puikiai tiks prie žuvies patiekalų. Patiekiame šiltą.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: baltas vynas, citrina, grietinėlė, miltai, sviestas

Panašūs receptai

Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)
Krabų padažas žuviai

Previous Post: « Meksikietiškos pupelių salotos
Sekantis įrašas: Troškintos vištos širdelės su daržovėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt