Ingridientai
- 1/2 puodelio apelsinų sulčių
- 1/2 puodelio acto
- 1/4 puodelio sojų padažo
- 1/4 alyvuogių aliejaus
- 1 jalapeno pipiras
- 1 valg. šaukštas rudojo cukraus
- 1 arb. šauktas druskos
- 1 arb. šauktas čiobrelių
- 1 arb. šauktas cinamono
- 1/2 arb. šaukštelio muskato
- 1 arb. šauktas smulkinto imbiero
- 3 skiltelės česnako
- 4 laiškiniai svogūnai
Gaminimas
Dideliame puode sumaišykite visus ingridientus. Sudėkite mėsą arba paukštieną ir palikite marinuotis bent 30 minučių. Geriausia palikti per naktį.
Jei planuojate mėsą kepti ant grilio, atsidėkite pusę puodelio marinato mėsos aplaistymui kepant.
Parašykite komentarą