• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Karamelinis padažas

2018-12-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Karamelinis padažas

Ingridientai

  • Cukraus – 1 puodelis
  • Vanilės ekstrakto – 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Grietinėlės (36%) – 0.75 puodelio
  • Vandens – 0.33 puodeliai

Gaminimas

  1. Supilame cukrų į puodą, kad tolygiai pasidengtų dugnas.
  2. Supilame vandenį, kad pilnai apsemtų cukrų.
  3. Dedame puodą ant vidutinės ugnies ir pakaitiname keletą minučių, kol cukrus pilnais ištirps.
  4. Tada didiname ugnį ir kaitiname cukrų, kol pasidarys gintarinės spalvos.
  5. Dedame sviestą.
  6. Nuimame puodą nuo ugnies ir iškart supilame grietinėlę.
  7. Jei norite, įdėkite vanilės ekstrakto.
  8. Paliekame atvėsti kambario temperatūroje ir tada supilame į indą.
  9. Skanaus!

Kategorijos:Desertams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Šokoladinis padažas
Šokoladinis padažas
Barbecue padažas
Barbecue padažas
Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai

Previous Post: « Šokoladinis padažas
Sekantis įrašas: Lašiša medaus ir sojų marinate »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt