• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Karamelinis padažas

2018-12-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Karamelinis padažas

Ingridientai

  • Cukraus – 1 puodelis
  • Vanilės ekstrakto – 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Grietinėlės (36%) – 0.75 puodelio
  • Vandens – 0.33 puodeliai

Gaminimas

  1. Supilame cukrų į puodą, kad tolygiai pasidengtų dugnas.
  2. Supilame vandenį, kad pilnai apsemtų cukrų.
  3. Dedame puodą ant vidutinės ugnies ir pakaitiname keletą minučių, kol cukrus pilnais ištirps.
  4. Tada didiname ugnį ir kaitiname cukrų, kol pasidarys gintarinės spalvos.
  5. Dedame sviestą.
  6. Nuimame puodą nuo ugnies ir iškart supilame grietinėlę.
  7. Jei norite, įdėkite vanilės ekstrakto.
  8. Paliekame atvėsti kambario temperatūroje ir tada supilame į indą.
  9. Skanaus!

Kategorijos:Desertams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Šokoladinis padažas
Šokoladinis padažas
Barbecue padažas
Barbecue padažas
Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai

Previous Post: « Šokoladinis padažas
Sekantis įrašas: Lašiša medaus ir sojų marinate »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt