
Ingridientai
- Cukraus – 1 puodelis
- Vanilės ekstrakto – 1 arbatinis šaukštelis
- Sviesto – 2 šaukštai
- Grietinėlės (36%) – 0.75 puodelio
- Vandens – 0.33 puodeliai
Gaminimas
- Supilame cukrų į puodą, kad tolygiai pasidengtų dugnas.
- Supilame vandenį, kad pilnai apsemtų cukrų.
- Dedame puodą ant vidutinės ugnies ir pakaitiname keletą minučių, kol cukrus pilnais ištirps.
- Tada didiname ugnį ir kaitiname cukrų, kol pasidarys gintarinės spalvos.
- Dedame sviestą.
- Nuimame puodą nuo ugnies ir iškart supilame grietinėlę.
- Jei norite, įdėkite vanilės ekstrakto.
- Paliekame atvėsti kambario temperatūroje ir tada supilame į indą.
- Skanaus!
Parašykite komentarą