• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Karamelinis padažas

2012-09-05 by Kulinarė 2 komentarai

Ingridientai

  • 80g sviesto
  • 230g rudojo cukraus
  • 100g nesaldinto kondensuoto pieno
  • 2-3 v.š. vandens
  • 0,25 a.š. druskos

Gaminimas

Į keptuvę sudedame sviestą, cukrų, druską bei pilame vandenį. Ant vidutinės ugnies kaitiname viską apie 7 minutes. Suformavus karamelei – pilame viską į kondesuotą pieną ir gerai išmaišome.

Šis padažas tiks paskaninti įvairius desertus.

Kategorijos:Desertams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: cukrus, kondensuotas pienas, sviestas

 

Panašūs receptai

Karamelinis padažas
Karamelinis padažas
Šokoladinis padažas
Šokoladinis padažas
Barbecue padažas
Barbecue padažas

Previous Post: « Pievagrybiai įdaryti pikantiškomis morkomis
Sekantis įrašas: Silkės receptas su grybais ir morkomis »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Sluoksniuotos tešlos sausainiai su bananais | KULINARE.LT parašė:
    2020-04-25 20:45

    […] Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių. Kiaušinį išplakame. Bananus supjaustome griežinėliais. Sluoksniuotą tešlą atšildome, aptepame kiaušiniu ir supjaustome į nedidelius kvadratus (vieną tešlos lakštą pjauname į 6 gabaliukus). Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio dedame po 1-2 banano gabaliukus. Paruoštus sausainius dedame ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kišame į orkaitę, kur kepame apie 15 minučių. Iškeptus sausainius galime paskaninti karameliniu padažu. […]

    Atsakyti
  2. Prancūziškų ragelių pudingas | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 08:56

    […] karamelinis padažas […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt