• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Karamelinis padažas

2012-09-05 by Kulinarė 2 komentarai

Ingridientai

  • 80g sviesto
  • 230g rudojo cukraus
  • 100g nesaldinto kondensuoto pieno
  • 2-3 v.š. vandens
  • 0,25 a.š. druskos

Gaminimas

Į keptuvę sudedame sviestą, cukrų, druską bei pilame vandenį. Ant vidutinės ugnies kaitiname viską apie 7 minutes. Suformavus karamelei – pilame viską į kondesuotą pieną ir gerai išmaišome.

Šis padažas tiks paskaninti įvairius desertus.

Kategorijos:Desertams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: cukrus, kondensuotas pienas, sviestas

 

Panašūs receptai

Karamelinis padažas
Karamelinis padažas
Šokoladinis padažas
Šokoladinis padažas
Barbecue padažas
Barbecue padažas

Previous Post: « Pievagrybiai įdaryti pikantiškomis morkomis
Sekantis įrašas: Silkės receptas su grybais ir morkomis »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Sluoksniuotos tešlos sausainiai su bananais | KULINARE.LT parašė:
    2020-04-25 20:45

    […] Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių. Kiaušinį išplakame. Bananus supjaustome griežinėliais. Sluoksniuotą tešlą atšildome, aptepame kiaušiniu ir supjaustome į nedidelius kvadratus (vieną tešlos lakštą pjauname į 6 gabaliukus). Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio dedame po 1-2 banano gabaliukus. Paruoštus sausainius dedame ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kišame į orkaitę, kur kepame apie 15 minučių. Iškeptus sausainius galime paskaninti karameliniu padažu. […]

    Atsakyti
  2. Prancūziškų ragelių pudingas | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 08:56

    […] karamelinis padažas […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt