• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptos paprikos padažas

2011-02-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*1 didelė raudona paprika
*2-3 švieži svogūnėliai
*2 v.š. grietinėlės
*1,5 v.š. sviesto
*druska ir pipirai
*1 v.š. pomidorų pastos
*50ml sultinio

Gaminimas

Papriką apskrudiname ant atviros ugnies (tinka su žvake) iki kol pradeda paprikos oda luptis. Dra šiltą papriką dedame į kepimo maišelį, dedame į orkaitę, įkaitintą iki 220 laipsnių, ir kepame 10-15 minučių. Iškeptą papriką labai susmulkiname (geriau elektriniu smulkintuvu).
Į keptuvę pilame sultinį ir dedame sviestą. Suberiame smulkintus svogūnus, kuriuos kepame apie 3 minutes. Po trijų minučių į keptuvę dedame grietinėlę, papriką, beriame druskos ir pipirų, sudedame pomidorų pastą, išmaišome ir dar 3-4 minutes kaitiname ant silpnos ugnies.
Keptos paprikos padažą patiekiame su apkepais ir žuvies patiekalais. Taip pat tinka su makaronais ar kitais miltiniais patiekalais.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: grietinėlė, padažas, paprika, pomidorų pasta, sultinys, sviestas, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)
Kreminis citrininis padažas

Previous Post: « Tiršta brokolių sriuba su lašiša
Sekantis įrašas: Sumuštiniai su pievagrybiais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt