• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Krabų padažas žuviai

2011-03-02 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • 100g krabų mėsos
  • 200g grietinėlės (labiau tiktų plakta grietinėlė, nesaldinta)
  • 2 v.š. sviesto
  • 1 v.š. miltų
  • 30g svogūnų laiškų (su galvutėmis)
  • 50ml sauso balto vyno
  • 1 v.š. pomidorų pastos
  • 1,5 a.š. kajuno prieskonių
  • 1 a.š. petražolių
  • druska

Gaminimas

Inde, skirtame gaminti padažams (arba keptuvėje), išlydome sviestą ir sudedame miltus, smulkintus svogūnus ir petražoles. Kepame apie 5 minutes ant silpnos ugnies. Suminkštėjus svogūnams į keptuvę supilame vyną ir sudedame pasmulkintą krabų mėsą. Po poros minučių sudedame grietinėlę, kajuno prieskonius, pomidorų pastą, beriame truputį druskos. Padažą verdame 5-6 minutes.
Krabų padažą patiekiame šiltą su įvairiais žuvies patiekalais.

Taip pat šis padažas labai tinka su pomidorais.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: baltas vynas, grietinėlė, kajuno prieskoniai, krabų mesa, miltai, petražolė, pomidorų pasta, sviestas, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)
Kreminis citrininis padažas

Previous Post: « Tapenade su ančiuviais
Sekantis įrašas: Pyragas su citrininiu glajumi »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Lengvas pomidorų užkandis | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 08:34

    […] *2 pomidorai *ciabata duona *druska ir pipirai *3 v.š. krabų padažo […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt