Ingridientai
- 100g krabų mėsos
- 200g grietinėlės (labiau tiktų plakta grietinėlė, nesaldinta)
- 2 v.š. sviesto
- 1 v.š. miltų
- 30g svogūnų laiškų (su galvutėmis)
- 50ml sauso balto vyno
- 1 v.š. pomidorų pastos
- 1,5 a.š. kajuno prieskonių
- 1 a.š. petražolių
- druska
Gaminimas
Inde, skirtame gaminti padažams (arba keptuvėje), išlydome sviestą ir sudedame miltus, smulkintus svogūnus ir petražoles. Kepame apie 5 minutes ant silpnos ugnies. Suminkštėjus svogūnams į keptuvę supilame vyną ir sudedame pasmulkintą krabų mėsą. Po poros minučių sudedame grietinėlę, kajuno prieskonius, pomidorų pastą, beriame truputį druskos. Padažą verdame 5-6 minutes.
Krabų padažą patiekiame šiltą su įvairiais žuvies patiekalais.
Taip pat šis padažas labai tinka su pomidorais.
[…] *2 pomidorai *ciabata duona *druska ir pipirai *3 v.š. krabų padažo […]