• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Krapų padažas krevetėms

2010-09-27 by Kulinarė 1 Comment

Krapų padažas krevetėms

Ingridientai

  • Majonezo – 100g
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Citrinos sulčių – 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Krapų – 1 šaukštas
  • Žaliųjų alyvuogių – 50g

Gaminimas

  1. Visus ingredientus sumaišome ir valandą vėsiname šaldytuve.
  2. Patiekiame prie krevečių užkandžių.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: aliejus, alyvuogės, krapai, majonezas, padažas, užkandis

 

Panašūs receptai

Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)
Šaltas pievagrybių padažas žuviai

Previous Post: « Mėsa įdarytos paprikos
Sekantis įrašas: Lietinių blynų tortas su sūriu ir grybais »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Krevečių užkandiniai pyragėliai | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-07 10:18

    […] Patiekiame su krapų padažu. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt