• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kreminis daržovių padažas

2010-12-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Kreminis daržovių padažas

Ingridientai

  • Grietinėlės (35%) – 200ml
  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Morkų – 2vnt.
  • Kopūstų – 300g
  • Žiedinių kopūstų – 200g
  • Kvietinių miltų – 1 šaukštas
  • Česnako skiltelių – 3vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Morkas nulupame ir supjaustome griežinėliais.
  2. Kopūstą supjaustome nedideliais gabaliukais.
  3. Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame pjaustytas morkas ir kopūstus, kuriuos kepame apie 4 minutes.
  4. Mentele išimame iš keptuvės trečdalį keptų daržovių ir dedame į atskirą dubenį. Į keptuvę su likusiomis daržovėmis sudedame smulkintą kalafiorą, svogūną, česnaką ir visas daržoves kepame dar 5 minutes.
  5. Į dubenį su trečdaliu daržovių supilame grietinėlę, miltus, druską, pipirų ir viską sutriname iki vientisos masės elektriniu smulkintuvu.
  6. Padažą pilame ant daržovių keptuvėje ir ant silpnos ugnies kaitiname iki virimo.
  7. Šį padažą patiekiame su virtais ryžiais ar makaronais.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, daržovės, grietinėlė, kalafioras, kopūstas, miltai, morkos, padažas, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Orkaitėje kepti kiaušiniai su grietinėle (ramekinai)
Sekantis įrašas: Baltojo ridiko pyragėliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt