Ingridientai
- Grietinėlės (35%) – 250ml
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Česnakų – 30g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Sauso balto vyno – 150ml
- Parmezano sūrio – 20g
- Kvietinių miltų – 30g
Gaminimas
- Smulkintus česnakus 1-2 minutes pakepame aliejuje.
- Į keptuvę sudedame miltus, po 1 minutės supilame grietinėlę, baltą vyną ir prieskonius.
- Užvirus padažui sudedame tarkuotą sūrį ir ant silpnos ugnies padažą šildome tol, kol jis pasidaro tirštesnis ir išsilydo sūris.
- Kreminį padažą patiekiame kartu su vištiena.
Parašykite komentarą