Ingridientai
- 1 kiaušinio trynys
- 1/2 valg. š. smulkinto kumino
- 1/8 balto svogūno
- 310 ml avokado, saulėgrąžų arba alyvuogių aliejaus
- 2 valg. š. citrinų sulčių
- Druskos
Gaminimas
- Sudėkite kiaušinio trynį, kuminą, druską, citrinų sultis ir pjaustytą svogūną į blenderį ir sumaišykite, kol svogūnas bus visiškai sutrintas.
- Toliau vis dar plakdami blenderiu po truputį pilkite aliejų. Įpilkite keletą šaukštų aliejaus ir palaukite kol susimaišys į vientisą masę, tada kartokite veiksmą. Ir taip, kol supilsite visą aliejų. Būtinai sulėtinkite blenderio greitį, o pabaigoje jis turėtų išvis vos suktis. Masė turėtų sutirštėti ir tapti vientisa. Paragaukite ar netrūksta druskos.
Parašykite komentarą