• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Majonezas

2016-09-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Majonezas

Ingridientai

  • 1 kiaušinio trynys
  • 1/2 valg. š. smulkinto kumino
  • 1/8 balto svogūno
  • 310 ml avokado, saulėgrąžų arba alyvuogių aliejaus
  • 2 valg. š. citrinų sulčių
  • Druskos

Gaminimas

  1. Sudėkite kiaušinio trynį, kuminą, druską, citrinų sultis ir pjaustytą svogūną į blenderį ir sumaišykite, kol svogūnas bus visiškai sutrintas.
  2. Toliau vis dar plakdami blenderiu po truputį pilkite aliejų. Įpilkite keletą šaukštų aliejaus ir palaukite kol susimaišys į vientisą masę, tada kartokite veiksmą. Ir taip, kol supilsite visą aliejų. Būtinai sulėtinkite blenderio greitį, o pabaigoje jis turėtų išvis vos suktis. Masė turėtų sutirštėti ir tapti vientisa. Paragaukite ar netrūksta druskos.

Kategorijos:Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms Tagged With: alyvuogių aliejus, citrinų sultys, druska, kiaušinio trynys, kuminas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas
Saldžiarūgštis padažas vištienai
Aštrus saldžiarūgštis padažas
Pelėsinio sūrio padažas
Pelėsinio sūrio padažas mirkyti daržovėms ir paukštienai

Previous Post: « Spagečiai Su Vištiena
Sekantis įrašas: Burrito pusryčiams »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt