Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 10 arb. šaukšt.
- Raudonųjų svogūnų – 400g
- Kario prieskonių – 1 arbatinis šauktštelis
- Rudojo cukraus – 250g
- Raudonojo vyno acto – 100ml
- Mangų – 2vnt.
- Pomidorų – 2vnt.
Gaminimas
- Į puodą sudedame cukrų, smulkintus svogūnus, pilame actą ir ant silpnos ugnies, visa laiką maišydami kaitiname. Kaitiname apie 30 minučių.
- Po 30 minučių sudedame pjaustytus pomidorus, karį, aliejų, beriame druską ir pipirus ir vėl kaitiname apie 20 minučių.
- Mango vaisius nulupame ir supjaustome. Ant paruoštų mangų pilame čatnį ir patiekiame.
- Šis čatnis labiausiai tiks su krevetėmis.
Parašykite komentarą