• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Mango čatnis

2010-11-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Mango čatnis

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 10 arb. šaukšt.
  • Raudonųjų svogūnų – 400g
  • Kario prieskonių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Rudojo cukraus – 250g
  • Raudonojo vyno acto – 100ml
  • Mangų – 2vnt.
  • Pomidorų – 2vnt.

Gaminimas

  1. Į puodą sudedame cukrų, smulkintus svogūnus, pilame actą ir ant silpnos ugnies, visa laiką maišydami kaitiname. Kaitiname apie 30 minučių.
  2. Po 30 minučių sudedame pjaustytus pomidorus, karį, aliejų, beriame druską ir pipirus ir vėl kaitiname apie 20 minučių.
  3. Mango vaisius nulupame ir supjaustome. Ant paruoštų mangų pilame čatnį ir patiekiame.
  4. Šis čatnis labiausiai tiks su krevetėmis.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, čatnis, cukrus, karis, mangas, pomidorai, raudonojo vyno actas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Kiaulienos kepsniai su špinatų padažu
Sekantis įrašas: Vištienos salotos su ananasais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt