Ingridientai
- Alyvuogių aliejaus – 125ml
- Mangų – 200g
- Obuolių sidro acto – 60ml
- Apelsinų sulčių – 60ml
- Žaliųjų citrinų sulčių – 2 šaukštai
- Dijon garstyčių – 1 arbatinis šauktštelis
- Tarkuota žaliosios citrino žievelių – 0.5 arbatinio šauktštelio
Gaminimas
- Nuluptą ir supjaustytą mangą, obuolių actą, apelsinų sultis, žaliosios citrinos sultis, garstyčias sudėkite į blenderį ir susmulkinkite iki vientisos masės.
- Sudėkite gautą mišinį į stiklainį, suberkite tarkuotą žaliosios citrinos žievelę ir supilkite aliejų. Viską gerai išmaišykite arba išplakite mikseriu.
- Jei trūksta saldumo galima pagardinti šaukšteliu medaus.
Parašykite komentarą