• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Naminis pomidorų padažas

2010-06-03 by Kulinarė 1 Comment

Naminis pomidorų padažas

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Pomidorų – 4vnt.
  • Paprikų (žaliųjų) – 1vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Pomidorus nuplikome ir nulupame odeles.
  2. Elektriniu smulkintuvu pirmiausia sumalame papriką ir svogūną, tada dedame nuplikytus pomidorus bei česnakus. Įberiam druskos.
  3. Pomidorų masę pilame į puodą ar gilią keptuvę ir ant vidutinės ugnies kaitiname iki užvirimo. Kaitinant pradės rinktis nuo daržovių vanduo, tai šaukštu nusemiame jį. Tik užvirus nuimame nuo ugnies ir atvėsiname.
  4. Pomidorų padažą galime iškart vartoti arba užkonservuoti supylus į stiklainį ir padėjus į šaldytuvą.

 

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: padažas, paprika, pomidorai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Farširuotų pomidorų salotos
Sekantis įrašas: Sumuštinis su medumi ir bananais »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Daržovių ir faršo apkepas | KULINARE.LT parašė:
    2020-03-24 20:03

    […] Patiekiame su naminiu pomidorų padažu. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt