• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Padažas polentai

2010-10-14 by Kulinarė 1 Comment

Padažas polentai

Ingridientai

  • Pievagrybių – 40g
  • Svogūnų laiškų – 30g
  • Konservuotų pomidorų – 400g
  • Raudonas vyno – 100ml
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Raudonųjų svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintus česnakus, svogūnus, pievagrybius ir kepame apie 4 minutes.
  2. Į keptuvę supilame konservuotus pomidorus, įberiame druskos ir pipirų, raudoną vyną bei sudedame smulkintus svogūnų laiškus.
  3. Ant silpnos ugnies kaitiname iki virimo temperatūros ir nuimame nuo ugnies.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, konservuoti pomidorai, padažas, pievagrybiai, polenta, raudonas vynas, sviestas, svogūnai, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Keptų dešrelių užkandis
Sekantis įrašas: Makaronų salotos su krevetėmis »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Kepta polenta su daržovėmis | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-01 14:01

    […] Patiekiame šiltą su pievagrybiu ir pomidorų padažu . […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt