• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Padažas polentai

2010-10-14 by Kulinarė 1 Comment

Padažas polentai

Ingridientai

  • Pievagrybių – 40g
  • Svogūnų laiškų – 30g
  • Konservuotų pomidorų – 400g
  • Raudonas vyno – 100ml
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Raudonųjų svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintus česnakus, svogūnus, pievagrybius ir kepame apie 4 minutes.
  2. Į keptuvę supilame konservuotus pomidorus, įberiame druskos ir pipirų, raudoną vyną bei sudedame smulkintus svogūnų laiškus.
  3. Ant silpnos ugnies kaitiname iki virimo temperatūros ir nuimame nuo ugnies.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, konservuoti pomidorai, padažas, pievagrybiai, polenta, raudonas vynas, sviestas, svogūnai, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Keptų dešrelių užkandis
Sekantis įrašas: Makaronų salotos su krevetėmis »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Kepta polenta su daržovėmis | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-01 14:01

    […] Patiekiame šiltą su pievagrybiu ir pomidorų padažu . […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt