• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pelėsinio sūrio padažas mirkyti daržovėms ir paukštienai

2010-04-15 by Kulinarė 1 Comment

Pelėsinio sūrio padažas

Ingridientai

  • Majonezo – 100g
  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Garstyčių – 1 šaukštas
  • Grietinės (30%) – 100g
  • Česnakų miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Pieno – 15ml
  • Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Mėlynojo sūrio – 60g

Šis padažas tinka tiek salotoms užpilti, tiek mirkyti įvairias virtas ir keptas daržoves, labai tinka mirkyti keptiems vištienos sparneliams.

Gaminimas

  1. Visus produktus gerai išmaišyti elektriniu maišytuvu. Pelėsinio sūrio padažą galima patiekti tiek šaltą, tiek karštą padažą.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms Tagged With: česnakas, garstyčios, grietinė, majonezas, pelėsinis sūris, pienas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas
Saldžiarūgštis padažas vištienai
Aštrus saldžiarūgštis padažas
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas

Previous Post: « „Bagna càuda“-padažas mirkyti daržovėms
Sekantis įrašas: Trinta česnakų ir morkų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt