• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pelėsinio sūrio padažas mirkyti daržovėms ir paukštienai

2010-04-15 by Kulinarė 2 komentarai

Pelėsinio sūrio padažas

Ingridientai

  • Majonezo – 100g
  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Garstyčių – 1 šaukštas
  • Grietinės (30%) – 100g
  • Česnakų miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Pieno – 15ml
  • Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Mėlynojo sūrio – 60g

Šis padažas tinka tiek salotoms užpilti, tiek mirkyti įvairias virtas ir keptas daržoves, labai tinka mirkyti keptiems vištienos sparneliams.

Gaminimas

  1. Visus produktus gerai išmaišyti elektriniu maišytuvu. Pelėsinio sūrio padažą galima patiekti tiek šaltą, tiek karštą padažą.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms Tagged With: česnakas, garstyčios, grietinė, majonezas, pelėsinis sūris, pienas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas
Saldžiarūgštis padažas vištienai
Aštrus saldžiarūgštis padažas
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas

Previous Post: « “Bagna càuda”-padažas mirkyti daržovėms
Sekantis įrašas: Trinta česnakų ir morkų sriuba »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Kepti vištienos sparneliai | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 08:38

    […] Sparneliai tiks ir kaip karštasis patiekalas, patiektas su mėgstamu garnyru, tiks ir kaip užkandis prie alaus, patiektas su pelėsinio sūrio padažu vištienai. […]

    Atsakyti
  2. Kepti jelapeno pipirai | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-22 06:15

    […] Galima patiekti su pelėsinio sūrio padažu. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Cukrinė Attica Cukrinė Attica
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • "Prabangios" silkės salotos "Prabangios" silkės salotos
  • Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtų bulvių cepelinai su mėsa
  • Tortilijų saldžios kišenėlės Tortilijų saldžios kišenėlės

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt