• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pelyno padažas

2010-04-19 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • Majonezo – 200g
  • Citrinos sulčių – 15ml
  • Petražolių – 5g
  • Kaparėlių – 0.25 arb. šaukšt.
  • Marinuotų agurkėliu – 15g
  • Palynų – 1 arbatinis šauktštelis

Gaminimas

  1. Visus produktus susmulkinti ir gerai išmaišyti su elektriniu maišikliu ir palikti bent valandai šaldytuve.
  2. Tinka ne tik prie žuvies, bet ir įvairių užkandžių(tik darant prie užkandžių, reikėtų sumažinti citrinos sulčių kiekį).

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: citrina, kaparėliai, majonezas, padažas, Patiekalai receptai, pelynas, petražolė

 

Panašūs receptai

Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)
Kreminis citrininis padažas

Previous Post: « Rėžiuko (“watercress”) padažas
Sekantis įrašas: Aštrus marinatas žuviai »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Keptas hekas su svogūno žiedais | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-08 11:05

    […] Svogūnus supjaustome žiedais ir žiedus dar pusiau. Heko filė supjaustome nedideliais gabaliukais ir pabarstome druska bei pipirais. Dubenyje sumaišome miltus, džiūvėsius, vandenį bei kiaušinį. Į tešlą beriame druskos ir pipirų. Įkaitiname keptuvę su aliejumi. Imame žuvies gabaliuką, ant jo dedame vieną pusę svogūno žiedo, pamirkome tešloje ir dedame į įkaitintą aliejų svogūnu aukštyn. Kepame vieną pusę porą minučių, tada atsargiai apverčiame ir pusę su svogūnu kepame dar porą minučių. Keptą heką su svogūno žiedais patiekiame šiltą su majonezu ar pelyno padažu. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt