Pesto padaržas – vienas populiariausių pagardų pasaulyje, kurio, receptų variantų yra daug. Šis padažas vartojamas tiek su daržovėmis, tiek prie mėsos patiekalų, tačiau labiausiai makaronų padažams.
Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Česnakų – 5g
- Alyvuogių aliejaus – 100ml
- Parmezano sūrio – 30g
- Bazilikų – 100g
- Raudonojo vyno acto – 25ml
Gaminimas
- Sutriname česnaką, baziliką, druską, pipirus bei actą.
- Lėtai supilame aliejų ir suberiame tarkuotą sūrį.
- Viską išmaišome.
- Pesto padažą naudojame įvairiems makaronų patiekalams, salotoms pagardinti.
- Skanaus!
Būtinai šį padažą išbandykite prie makaronų su šparaginėmis pupelėmis
Parašykite komentarą