• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pesto padažas

2010-05-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Pesto padažas

Pesto padaržas – vienas populiariausių pagardų pasaulyje, kurio, receptų variantų yra daug. Šis padažas vartojamas tiek su daržovėmis, tiek prie mėsos patiekalų, tačiau labiausiai makaronų padažams.

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Česnakų – 5g
  • Alyvuogių aliejaus – 100ml
  • Parmezano sūrio – 30g
  • Bazilikų – 100g
  • Raudonojo vyno acto – 25ml

Gaminimas

  1. Sutriname česnaką, baziliką, druską, pipirus bei actą.
  2. Lėtai supilame aliejų ir suberiame tarkuotą sūrį.
  3. Viską išmaišome.
  4. Pesto padažą naudojame įvairiems makaronų patiekalams, salotoms pagardinti.
  5. Skanaus!

Būtinai šį padažą išbandykite prie makaronų su šparaginėmis pupelėmis

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bazilikas, česnakas, parmezano sūris, Patiekalai receptai, raudonojo vyno actas, receptas

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Pica su Camembert sūriu
Sekantis įrašas: Lašišos ir virtų bulvių salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt