Ingridientai
*200ml sultinio
*2 a.š. smulkinto svogūno
*1 v.š. miltų
*2 v.š. sviesto
*0,5 a.š. cukraus
*0,5 a.š. Vorčesterio padažo
*1,5 v.š. smulkintų marinuotų agurkų
*2 v.š. vyno acto
*1 v.š. kaparėlių
*druska ir pipirai:
Gaminimas
Keptuvėje išlydome sviestą ir suberiame miltus, kuriuos kepame minutę. Supilame sultinį, beriame druskos ir pipirų ir verdame 10 minučių.
Į sultinį sudedame actą, cukrų, smulkintą svogūną ir verdame dar 5 minutes. Suminkštėjus svogūnams į keptuvę beriame smulkintus kaparėlius, Vorčesterio padažą, marinuotus agurkus, verdame 5 minutes ir patiekiame.
Šis pikantiškas padažas ypač tinka prie virtų ar keptų mėsos patiekalų.
Taip pat galima pilti po šaukštelį į mėsos sriubas.
Parašykite komentarą