• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pikantiškas padažas

2011-01-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*200ml sultinio
*2 a.š. smulkinto svogūno
*1 v.š. miltų
*2 v.š. sviesto
*0,5 a.š. cukraus
*0,5 a.š. Vorčesterio padažo
*1,5 v.š. smulkintų marinuotų agurkų
*2 v.š. vyno acto
*1 v.š. kaparėlių
*druska ir pipirai:

Gaminimas

Keptuvėje išlydome sviestą ir suberiame miltus, kuriuos kepame minutę. Supilame sultinį, beriame druskos ir pipirų ir verdame 10 minučių.
Į sultinį sudedame actą, cukrų, smulkintą svogūną ir verdame dar 5 minutes. Suminkštėjus svogūnams į keptuvę beriame smulkintus kaparėlius, Vorčesterio padažą, marinuotus agurkus, verdame 5 minutes ir patiekiame.
Šis pikantiškas padažas ypač tinka prie virtų ar keptų mėsos patiekalų.
Taip pat galima pilti po šaukštelį į mėsos sriubas.

Kategorijos:Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: baltojo vyno actas, cukrus, kaparėliai, kornišonai, miltai, padažas, sultinys, sviestas, svogūnai, Vorčesterio padažas

 

Panašūs receptai

Barbecue padažas
Barbecue padažas
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Majonezas
Majonezas

Previous Post: « Faršo kepsnys su feta sūrio ir džiovintų pomidorų įdaru
Sekantis įrašas: Sriuba su šukutėmis ir apelsinų sultimis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt