• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Piri piri padažas

2011-02-10 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*10 raudonų čili pipirų (labiausiai tinka mažieji)
*100ml citrinų sulčių
*6 skiltelės česnako
*0,5 a.š. druskos
*100ml alyvuogių aliejaus
*2 v.š. smulkintos kalendros
*1 v.š. smulkintų petražolių

Gaminimas

Elektriniu smulkintuvu sumalame visus ingredientus, išskyrus aliejų, iki vientisos masės (svarbiausia naudoti tikrai aštrius pipirus).
Į čili masė lėtai maišydami supilame aliejų.
Piri piri padažą supilame į stiklainį ir bent parai dedame į šaldytuvą.
Šis padažas labiausiai tinka prie žuvies ar krevečių. Taip pat tinka su įvairiais keptais patiekalais.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: aliejus, česnakas, čili pipiras, citrina, kalendra, padažas, petražolė

 

Panašūs receptai

Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)
Kreminis citrininis padažas

Previous Post: « Grietinėlėje keptos bulvės
Sekantis įrašas: Kajuno prieskoniai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt