• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pomidorų padažas spagetti makaronams

2010-07-08 by Kulinarė 1 Comment

Pomidorų padažas spagetti makaronams

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Konservuotų pomidorų – 800g
  • Bazilikų (džiovintų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pomidorų pastos – 100g
  • Česnako skiltelių – 5vnt.
  • Petražolių – 2 šaukštai
  • Svogūnų – 2vnt.
  • Česnako drožlių – 0.5 arbatinio šauktštelio

Gaminimas

  1. Į puodą supilame aliejų ir sudedame smulkintus svogūnus bei česnakus.
  2. Kepame keletą minučių, kol daržovės švelniai pagels. Sudedame pomidorų pastą ir gerai išmaišome.
  3. Sudedame smulkintus konservuotus pomidorus, įberiame druskos ir pipirų, česnako drožlių, džiovintų svogūnų prieskonių, baziliko ir petražolių. Dar kartą gerai išmaišome ir ant labai silpnos ugnies verdame mažiausiai 5 valandas.
  4. Paruoštą padažą galima užsandarinti stiklainiuose.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bazilikas, česnakas, konservuoti pomidorai, makaronai, padažas, petražolė, pipirai, pomidorai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Kalafiorų mišrainė su salierais
Sekantis įrašas: Kepti ravioli »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Kepti ravioli | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-01 15:15

    […] spagetti padažas  […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt