Ingridientai
- 500g pomidorų
- 1 smulkintas svogūnas
- 1 smulkinta česnako skiltelė
- Aitriųjų paprikų pagal skonį
- 1 valg. šaukštas vyno acto
- 100g cukraus miltelių
- Žiupsnelis druskos
- Žiupsnelis maltų pipirų
Gaminimas
Sudėkite pomidorus į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad atšoktų odelė. Nulupkite ją, iš pomidorų išimkite sėklas ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į puodą kartu su kitais ingridientais. Virkite ant silpnos ugnies apie 2 valandas, kartais pamaišydami.
Jei norite, kad padažas būtų visiškai vientisos masės, po virimo sudėkite į kombainą ir sutrinkite. Skanaus!
[…] 70g pomidorų padažo […]