• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pomidorų padažas

2016-07-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Pomidorų padažas

Ingridientai

  • 500g pomidorų
  • 1 smulkintas svogūnas
  • 1 smulkinta česnako skiltelė
  • Aitriųjų paprikų pagal skonį
  • 1 valg. šaukštas vyno acto
  • 100g cukraus miltelių
  • Žiupsnelis druskos
  • Žiupsnelis maltų pipirų

Gaminimas

Sudėkite pomidorus į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad atšoktų odelė. Nulupkite ją, iš pomidorų išimkite sėklas ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į puodą kartu su kitais ingridientais. Virkite ant silpnos ugnies apie 2 valandas, kartais pamaišydami.

Jei norite, kad padažas būtų visiškai vientisos masės, po virimo sudėkite į kombainą ir sutrinkite. Skanaus!

Kategorijos:Įvairūs padažai, Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aitriosios paprikos, baltojo vyno actas, česnakas, cukrus, pomidorai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)

Previous Post: « Silkės ir bulvių mišrainė
Sekantis įrašas: Baltas sviestinis padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt