• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Raudonasis kinietiškas padažas

2011-09-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*4 v.š. pomidorų padažo ar kečiupo
*1,5 a.š. krienų
*1 a.š. cukraus
*3 v.š. čili padažo ar 1 čili pipiro
*1 v.š. citrinos sulčių

Gaminimas


Visus ingredientus sumaišome ir ant labai silpnos ugnies kaitiname ne ilgiau kaip 3 minutes.
Jei naudojame čili pipirą, tai prieš kaitindami padažą, bent valandą palaikome sumaišytus ingredientus ir labai smulkiai pjaustytą čili pipirą.
Šis padažas ypač tiks prie kiaulienos patiekalų.

Combine and simmer for a very brief time.

Kategorijos:Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: čili pipiras, citrina, cukrus, krienai, Patiekalai receptai, pomidorų padažas, receptas

 

Panašūs receptai

Barbecue padažas
Barbecue padažas
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Majonezas
Majonezas

Previous Post: « Karštos bulvių ir burokėlių lapų salotos
Sekantis įrašas: Balta mišrainė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt