Ingridientai
- 250 ml vandens
- 1 valg. š. svogūnų miltelių
- 1 valg. š. česnakų miltelių
- 2 valg. š. obuolių sidro acto
- 90g pomidorų pastos
- 3/4 puodelio kečupo
- 1 valg. š. Vorčesterio padažo
- 2 valg. š. citrinų sulčių
- 60g cukraus
- 1/2 valg. š. garstyčių miltelių
- 1/2 valg. š. juodųjų pipirų
- 2 arb. š. rūkytos paprikos
- 1 arb. š. kumino
Gaminimas
- Sudėkite visus ingridientus į vidutinio dydžio puodą ir leiskite užvirti. Sumažinkite ugnį ir, vis pamaišydami, leiskite padažui virti apie 45 – 60 minučių. Supilkite į stiklainį ir leiskite atvėsti.
[…] BBQ padažo […]