• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Saldus BBQ Padažas

2016-09-12 by Kulinarė 1 Comment

Saldus BBQ padažas

Ingridientai

  • 250 ml vandens
  • 1 valg. š. svogūnų miltelių
  • 1 valg. š. česnakų miltelių
  • 2 valg. š. obuolių sidro acto
  • 90g pomidorų pastos
  • 3/4 puodelio kečupo
  • 1 valg. š. Vorčesterio padažo
  • 2 valg. š. citrinų sulčių
  • 60g cukraus
  • 1/2 valg. š. garstyčių miltelių
  • 1/2 valg. š. juodųjų pipirų
  • 2 arb. š. rūkytos paprikos
  • 1 arb. š. kumino

Gaminimas

  1. Sudėkite visus ingridientus į vidutinio dydžio puodą ir leiskite užvirti. Sumažinkite ugnį ir, vis pamaišydami, leiskite padažui virti apie 45 – 60 minučių. Supilkite į stiklainį ir leiskite atvėsti.

Kategorijos:Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakų milteliai, citrinų sultys, cukrus, garstyčių milteliai, juodieji pipirai, kečupas, kuminas, obuolių actas, pomidorų pasta, rūkyta paprika, svogūnų milteliai, vanduo, Vorčesterio padažas

 

Panašūs receptai

Barbecue padažas
Barbecue padažas
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Majonezas
Majonezas

Previous Post: « Naminiai Saldžiųjų Bulvių Traškučiai
Sekantis įrašas: Grilyje Kepti Vištos Sparneliai Su BBQ Padažu »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Grilyje Kepti Vištos Sparneliai Su BBQ Padažu | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-04 16:07

    […] BBQ padažo […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt