• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Saldžiarūgštis padažas

2014-02-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Šis padažas dažniausiai vartojamas su vištienos ar kinietiškais patiekalais.

Ingridientai

  • 3 v.š. medaus
  • 2 vnt laimų (ar citrinų)
  • 2 v.š. sojų padažo

Gaminimas

labai paprastas: į dubenėlį išspausti laimus ir sultyse ištirpinti medų bei įpilti 2 v.š. sojų padažo. Viską gerai išmaišyti ir užpilti ant patiekalo.

Kategorijos:Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms Tagged With: citrina, laimas, medus, padažas, sojų padažas

 

Panašūs receptai

Majonezas
Majonezas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas
Saldžiarūgštis padažas vištienai
Aštrus saldžiarūgštis padažas

Previous Post: « Pomidorų ir pupelių sriuba
Sekantis įrašas: Pomidorų ir kopūstų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt