• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Salotų padažas

2010-07-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Salotų padažas

Ingridientai

  • Majonezo – 100g
  • Cukraus – 100g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Vandens – 50ml
  • Balto vyno acto – 50ml
  • Kukurūzų miltų – 0.3 šaukštai
  • Garstyčių miltelių – 1 arbatinis šauktštelis

Gaminimas

  1. Dubenyje (ar iškart keptuvėje) smarkiai išplakame kiaušinius, cukrų, miltus ir sausas garstyčias. Supilame vandenį bei actą.
  2. Gautą masę kaitiname ant pačios silpniausios ugnies, kol pradės tirštėti padažas. Nuimame nuo ugnies padažą.
  3. Padažui atvėsus (bet turi būti truputį šiltas) sudedame majonezą.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms Tagged With: baltojo vyno actas, cukrus, garstyčios, kiaušiniai, kukurūzų miltai, majonezas

 

Panašūs receptai

Mango užpilas salotoms
Mango užpilas salotoms
Majonezas
Majonezas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Harisos padažas
Sekantis įrašas: Brokolių, kalafiorų ir obuolių salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt