• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Salotų padažas su garstyčiomis

2010-06-07 by Kulinarė 1 Comment

Salotų padažas su garstyčiomis

Ingridientai

  • Druskos – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Grietinės (30%) – 50g
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Citrinos sulčių – 30ml
  • Krapų – 0.1 šaukštas
  • Laiškinių česnakų – 5g
  • Vorčesterio padažo – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Garstyčių miltelių – 0.25 arbatinio šauktštelio

Gaminimas

  1. Aliejų, grietinę, citrinos sultis ir Vorčesterio padažą sumaišyti elektriniu maišytuvu. Į gautą masę sudėti krapus, garstyčias, įberti druskos bei pipirų, sudėti smulkintus žalumynus ir šaukštu išmaišyti.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms Tagged With: mišrainė, padažas, salotos

 

Panašūs receptai

Mango užpilas salotoms
Mango užpilas salotoms
Majonezas
Majonezas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Falafeliai
Sekantis įrašas: Naminis majonezas salotoms »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt