
Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Citrinos sulčių – 30ml
- Alyvuogių aliejaus – 50ml
- Daržovių aliejaus – 50ml
- Bazilikų – 3 šaukštai
- Garstyčių miltelių – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Kiaušinių trynių – 1vnt.
Gaminimas
- Kiaušinio trynį dedame į dubenėlį, suberiame garstyčias ir supilame citrinų sultis.
- Imame elektrinį maišytuvą ir gerai išplakame. Po nedidelį kiekį pilame aliejų ir plakame kartu su kiaušinio tryniu. Taip lėtai pilame ir plakame kol supilamas visas aliejus.
- Sudedame baziliką, beriame druskos ir pipirų. Paskutinį kartą išplakame kartu su žolelėmis.
Parašykite komentarą