• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Salotų padažas

2010-06-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Salotų padažas su garstyčiomis

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Citrinos sulčių – 30ml
  • Alyvuogių aliejaus – 50ml
  • Daržovių aliejaus – 50ml
  • Bazilikų – 3 šaukštai
  • Garstyčių miltelių – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Kiaušinių trynių – 1vnt.

Gaminimas

  1. Kiaušinio trynį dedame į dubenėlį, suberiame garstyčias ir supilame citrinų sultis.
  2. Imame elektrinį maišytuvą ir gerai išplakame. Po nedidelį kiekį pilame aliejų ir plakame kartu su kiaušinio tryniu. Taip lėtai pilame ir plakame kol supilamas visas aliejus.
  3. Sudedame baziliką, beriame druskos ir pipirų. Paskutinį kartą išplakame kartu su žolelėmis.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms Tagged With: aliejus, bazilikas, citrina, garstyčios, kiaušiniai, majonezas, padažas, salotos

 

Panašūs receptai

Mango užpilas salotoms
Mango užpilas salotoms
Majonezas
Majonezas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Pupelių paštetas
Sekantis įrašas: Bulvių ir morkų mišrainė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt