• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šaltas pievagrybių padažas žuviai

2011-10-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*150g grietinės
*1 v.š. majonezo
*1 v.š. citrinos sulčių
*1 v.š.aliejaus
*5 pievagrybiai
*1 a.š smulkintų krapų
*druska ir pipirai

Gaminimas

:
Pievagrybius susmulkiname ir sudedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame grybus apie 2-3 minutes ant vidutinės ugnies. Iškeptus pievagrybius atvėsiname ir sudedame į dubenį su grietine, kur viską sumaišome su citrinos sultimis, druska ir pipirais bei krapais.
Prieš patiekdami padažą palaikome 15-20 minučių šaldytuve.
Šis šaltas pievagrybių padažas ypač tinka su kepta atvėsinta žuvimi.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: aliejus, citrina, krapai, majonezas, padažas, Patiekalai receptai, pievagrybiai, receptas

 

Panašūs receptai

Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)
Kreminis citrininis padažas

Previous Post: « Folijoje kepta vištiena su apelsinais bei morkomis
Sekantis įrašas: Špinatais ir bulvėmis įdaryti kaneloni (cannelloni) makaronai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt