• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šokoladinis padažas

2018-12-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Šokoladinis padažas

Ingridientai

  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Vandens – 0.5 puodelio
  • Kakavos – 0.5 puodelio
  • Cukraus – 0.75 puodeliai

    Gaminimas

    1. Beriame kakavą su cukrumi į puodą ir viską gerai sumaišome.
    2. Supilame vandenį ir tada vėl viską išmaišome.
    3. Dedame puodą ant vidutinės ugnies ir leidžiame užvirti. Paverdame apie 2 minutes.
    4. Tada maišydami dalimis sudedame sviestą ir paverdame dar 3 minutes.
    5. Supilame į indą ir leidžiame atvėsti.
    6. Skanaus!

    Kategorijos:Desertams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai

     

    Panašūs receptai

    Karamelinis padažas
    Karamelinis padažas
    Barbecue padažas
    Barbecue padažas
    Lengvas pomidorų padažas picai
    Lengvas pomidorų padažas picai

    Previous Post: « Morkų piurė
    Sekantis įrašas: Karamelinis padažas »

    Reader Interactions

    Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Primary Sidebar

    Secondary Sidebar

    Populiariausi receptai

    • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
    • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
    • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
    • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
    • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

    Naujausi blogo įrašai

    Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

    Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

    10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

    Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

    Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

    Footer

    • Pristatymas ir Grąžinimas
    • Apie Mus
    • Privatumo politika
    • Kontaktai

    Copyright © 2023 · Kulinare.lt