• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sūrio padažas

2011-02-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*2 v.š. sviesto
*2 v.š. miltų
*150ml pieno
*200g fermentinio sūrio
*druska ir pipirai

Gaminimas

Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame miltus, kuriuos pakepam apie porą minučių. Pradėjus gelst miltams supilame pieną, išmaišome ir ant silpnos ugnies kaitiname apie 10 minučių, kol padažas sutirštėja ir pradeda virti.
Užvirus padažui, suberiame tarkuotą sūrį, beriame žiupsnį druskos ir pipirų. Uždengę kaitiname ant silpnos ugnies sūrio padažą. kol išsilydo sūris.
Šis sūrio padažas puikiai tinka su makaronais ir įvairiais užkandžiais.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: fermentinis sūris, miltai, padažas, pienas, sviestas

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Trinta keptų kopūstų sriuba
Sekantis įrašas: Keptos bulvės su silke »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt