• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sviesto ir laiškinio česnako padažas

2010-04-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Sviesto – 200g
  • Citrinų – 1vnt.
  • Laiškinių česnakų – 50g

Gaminimas

  1. Sviestą ištirpiname keptuvėje, sudedame smulkintus laiškinius česnakus, 1 arb.š. tarkuotos citrinos žievelės, pipirų, druskos ir išspaustas citrinos sultis.
  2. Padažą patiekiame su žuvies ar paukštienos kepsniais.

 

Gaminimas

:

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: citrina, laiškinis česnakas, padažas, sviestas

 

Panašūs receptai

Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)
Kreminis citrininis padažas

Previous Post: « Krapų padažas žuviai
Sekantis įrašas: Padažas vištienai ar žuviai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt