• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Totoriškas padažas žuviai

2011-03-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 200g majonezo
  • 1 a.š. smulkinto svogūno
  • 1 v.š. kaparėlių
  • 5 žalios alyvuogės įdarytos su paprika
  • 3-4 kornišonai
  • 0,25 a.š. pipirų

Gaminimas


Visus ingredientus susmulkiname ir sumaišome elektriniu smulkintuvu ir prieš patiekdami palaikome bent porą valandų šaldytuve.
Totorišką padažą patiekiame su kepta žuvimi.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: alyvuogės, kaparėliai, kornišonai, majonezas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)
Šaltas pievagrybių padažas žuviai

Previous Post: « Lengvas pomidorų užkandis
Sekantis įrašas: Vaisių ir riešutų duona »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt